ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Α ΕΠΣΚ

2015-03-28 10:58


ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ

Δύσκολο το έργο του Αστέρα κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα των Σελλάνων που προετοιμάζετε για τα Play-Off. Απο την άλλη ο Αστέρας θέλει μόνο και μόνο τη νίκη και στραβοπάτημα του Ταυρωπού στην Κυψέλη για να αποφύγει την διαδικασία των Play-Out

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1


ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ-ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σε περιπέτειες μπορεί να μπλέξει ο ΑΟΚ αν δεν πάρει κάτι θετικό στο Μακρυχώρι κόντρα στον Απόλλων ο οποίος θα παλέψει για τη παραμονή στα Play-Out.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:
2


ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ-ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΩΝ

Μετά τις γκέλες της Καρδιτσομάγουλας με Διγενή και Αστέρα και την απομάκρυνση του Σδρόλια από την τεχνική ηγεσία ο Ηρακλής θέλει μόνο την νίκη και ήττα της Κυψέλης για να μπει στην μάχη των Play-Off  με ένα βαθμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2


ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΟ-ΜΥΡΙΝΗ

Την αδιάφορη Μυρίνη υποδέχετε το Καππαδοκικό και η νίκη είναι μονόδρομος καθώς χρειάζοντε το τρίποντο για να αποφυγούν την διαδικασία Play-Out.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1



ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ-ΛΕΟΝΤΑΡΙ

Κανένα ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο αγώνα με τους γηπεδούχους που αποχαιρετουν την "μεγάλη" κατηγορία της Καρδίτσας τερματίζοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογία και υποβιβάζονται στην Α1. Το Λεοντάρι θα ήθελε στο φινάλε της χρονιάς μια νίκη γοήτρου όπως το περσινό 6-1.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2


ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΟΦΑΔΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Έχασε το τρένο των Play-Off ο Ηρακλής και στον Αγ. Θεοδωρο θέλουν ένα βαθμό για να αποφύγουν και μαθηματικά τα play-out.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X


ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

Αδιάφορος και αυτός ο αγώνας την ώρα που Αρτεσιανό και Παλαμάς που ετοιμάζοντε για Play-Out και Play-Off.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 2


ΚΥΨΕΛΗ-ΤΑΥΡΩΠΟΣ

Με την ισοπαλία η Κυψέλη μένει στη τρίτη θέση και ξεκινάει στα Play-Off με ένα βαθμό. Από την άλλη στον Ταυρωπό θέλουν μόνο την νίκη για να αποφύγουν την διαδικασία των Play-Out.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: X